[website bouwen] [website maken] [Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Page 1]


 Even voorstellenRob van Dam, fysiotherapeut:

Rob is in 1964 geboren. Na een redelijk turbulent verleden als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers is hij in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt heeft hij in 2010 de fysiotherapiepraktijk van dhr. H. van Wanrooij overgenomen, een praktijk die toen al 30 jaar bestond.

Zijn hobby´s zijn: saxofoon spelen, kitesurfen, mountainbiken.

BIG registratie: 19055642604
Marjolein Harmsen-Muijs, osteopaat:

Marjolein is geboren in 1988. Na de bachelor studie fysiotherapie is ze in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeute (BSc). Na behalen van haar diploma is ze parttime gaan werken in Roosendaal en is ze daarnaast gestart met de vijfjarige parttime opleiding Osteopathie aan de I.A.O. Hierbij heeft ze eerst haar diploma in de Osteopathie (D.O.) en later haar master in de Osteopathie (Msc. Ost.) in 2015 afgerond. Regelmatig volgt zij bijscholing binnen de osteopathie. Momenteel ligt het aandachtsgebied bij baby - en kinderosteopathie. Ze is sinds 2010 werkzaam binnen Praktijk Boulevard. Haar hobby´s zijn paardrijden en yoga.

NRO registratie 10275

AGB:

KVK: 76920850
Stan van Loon:

Stan is net als Rob werkzaam geweest bij het Korps Mariniers.

Als sportinstructeur geïnteresseerd geraakt in sportmassage en in 1994 de opleiding Sportmassage gevolgd. Daarna diverse vervolgopleidingen bij het IVS te Dordrecht gevolgd en in 1998 afgestudeerd als Sporttherapeut.

Hij verzorgt sport en ontspanningsmassages in de praktijk Fysiotherapie Boulevard op afspraak.

Als u interesse heeft kunt u Stan via de praktijk bereiken of bellen:

06-42268288.